Ние сме най-модерният луксозен онлайн магазин за мебели и обзавеждане с огромен асортимент от над 1500 продукта. В качеството ни на Ал Пет Груп сме в пазара от 15 години насам. Ние от Лукс Дизайн сме директни вносители на мебели от Турция без посредници, което гарантира много качествено и луксозно обзавеждане на реално достъпна цена.

Професионалният ни екип винаги е готов да Ви помогне при всяко едно затруднение и запитване. Екипът се състои от млади, амбициозни и отдадени служители.

Ние от Лукс Дизайн имаме стриктна политика за подбор на производители – работим с най-добрите доказали се турски фирми с дългогодишен опит и носители на множество награди. Нуждите и предпочитанията на всеки един клиент формират нашата основна отговорност. Нашата мисия е към съвършеното съчетаване на луксозна визия, функционалност, качество, устойчивост и достъпност. Стремим се да създадем мечтания Ви дом с богат дизайн, функционалност и уникална луксозна характеристика. Ние вярваме, че щастието идва от дома и правим всичко възможно той да е перфектен.

,,Луксът трябва да бъде удобен, иначе няма да бъде лукс!’’ – КОКО ШАНЕЛ