Всички цени на стоки в електронния магазин са в български левове, с включен ДДС. Обявената цена е за единица количество от продукта и не включва разходите за доставка.

За закупените от нас продукти са възможни следните начини на плащане:

  • С наложен платеж
  • С дебитна/кредитна карта.
  • Банков превод (преди доставка)
  • Стоков кредит

Наложен платеж

Когато сте избрали като начин на плащане „наложен платеж” е необходимо да се направи предплата на 50 % от цената на продукта. В този случай в полето „основание за плащане” трябва да въведете номера на поръчката. След като извършите плащането, в срок до 2 работни дена, следва да изпратите на електронната ни поща копие от банковия документ.

След получаване на предплатата от 50% по наша сметка започва да тече срока за поръчката.

Кредитна или дебитна карта

Може да платите с кредитна или дебитна карта при оформяне на поръчката. При доставянето на продукта ще ви дадем касова бележка и фактура.

Банков превод

Може да платите с банков превод. В този случай в полето „основание за плащане” трябва да въведете номера на поръчката.  След като извършите плащането, в срок до 2 работни дена, следва да изпратите на електронната ни поща копие от банковия документ.

Стоков кредит с БНП Париба

  1. Всеки ползвател/потребител, може да закупи чрез електронния магазина стоки на кредит. За целта следва да кандидатства пред БНП Париба за отпускане на кредит за покупка на стока от уебсайта.
  2. Ако кандидатствате за отпускане на стоков кредит от електронния магазин това се извършва задължително в реално време, само от регистриран ползвател/потребител, посредством избор на „начин на плащане“, след което се следва предвидената процедура.
  3. Условията, на които потребителят следва да отговаря, за да му бъде отпуснат кредит за покупка на стока електронния магазин се определят едностранно от БНП Париба. LUXGESIGN не е представител и не извършва посредническа дейност в полза на която и да е кредитна институция.