Матрак King Dream

Със своята сатенена материя, мемори пяна Visco и 7-зонална пружинна технология, матракът King Dream осигурява специална опора за Вашата талия и ханш и Ви гарантира спокоен и здравословен сън.

Матракът King Dream има двулицева функция – лято-зима, благодарение на което тялото се чувства комфортно през всички сезони.

Двулицевият матрак гарантира много по-дълъг период на експлоатация, защото обръщайки ги и завъртайки ги редовно, те се износват по-равномерно и много по-бавно.

Двете страни на матрака са с различна степен на твърдост, което гарантира приемането му от всеки спрямо индивидуалните предпочитания и усещане за удобство и комфорт.

Най-често, страната с мемори пяна Visco се препоръчва за зимата, поради термочувствителната същност на материала, но това отново зависи от личното усещане на потребителя.

Комбинацията от мемори пяна Visco, Hyper Soft мека гъба, силиконизирани влакна, 350 гр. специална сатенена материя, високо плътностен филц и Pocket пружина матракът KING DREAM гарантира максимален комфорт и ортопедичност.

Общата височина на матрака е 35 см., което напълно задоволява вашите предпочитания за луксозна и изтънчена визия в интериора на спалнята.

 

LUX DESIGN 2020  желае да отговаря на всички ваши нужди и да Ви осигури максимален комфорт и уют на Вашия дом. Мисията му е да превърне мечтите на своите клиенти за стилен дом в реалност чрез висококачествените си модерни мебели.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment